FÅ MIN HJÆLP INDEN DU BESLUTTER DIG

VIL DU HAVE EKSPERTHJÆLP?

Det kan være en større beslutning at vælge glas. Men det behøver det ikke at blive for dig. Jeg er ret dygtig til at sammensætte, så bordet bliver smukt og elegant, råt og lækkert, eller hvilket udtryk der ønskes. Om glassene skal passe til Kgl. Porcelæn, gammelt arvesølv, stentøj eller andet, så har vi glassene, der fuldender din borddækning. For som jeg siger; “glasset er den halve fornøjelse af et godt glas vin”.

Om dine glas skal være dekoreret med guld eller hvidguld eller om du foretrækker rene krystalslibninger, så får du et hurtigt og kvalificeret svar, så dit glasvalg sidder lige i skabet. 

Skriv til Gitte Carlend på contact@cosmoroyale.com 

FRA TASKER TIL INTERIØR

Gitte Carlend stiftede virksomheden Carlend Copenhagen i 2006, hvor hun designede og solgte eksklusive tasker i eksotiske skind. 

Taskerne blev en stor succes og prydede bl.a. Kronprinsesse Mary og Dronning Maxima.  Virksomheden blev solgt til investorer i 2018.

Med ægte håndværk, æstetik, perfektionisme og detaljer som omdrejningspunkt, rammer Gitte Carlends designs det kvalitetsbevidste segment, som vil have noget ekstraordinært og særligt. 

I dag koncentrerer Gitte Carlend sig primært om indretning & Interiør, konsulentopgaver og rådgivning af især kvindelige iværksættere. 

Derudover driver Gitte Carlend, på frivillig basis, netværket WiB Danmark, hvor 1300 danske kvinder i ind- og udland netværker og videndeler. 

KONTAKT OS

Har du spørgsmål, kommentarer eller andet, som du vil dele med os, så kontakt os, enten på contact@cosmoroyale.com eller her;

VIL DU HAVE EKSPERTHJÆLP INDEN DU BESLUTTER DIG

Du er velkommen til at få mine inputs til hvilke glas du skal vælge til din borddækning. 

Æstetik, lækkerhed og brugbarhed er vigtige parametre, når man skal vælge glas. For mig, er selve glasset, det halve af et godt glas vin. Måske er det også sådan for dig?

Hvad sætter du pris på til hverdag eller når du inviterer gæster? Skal det være fint eller råt, eller begge dele? Skal glassene passe til Kgl. Porcelæn og arvesølv eller stentøj og moderne bestik eller måske noget helt andet? Vi har helt sikkert en løsning, så dit bord bliver helt perfekt, smukt, lækkert og indbydende.Skal glassene have flere funktioner, altså både gå til vin og drinks? Skal glassene håndvaskes eller kunne tåle opvaskemaskine? Skal de kunne tåle varme drikke? Kan du lide guld, hvidguld eller ren krystalslibning?

Skriv til Gitte Carlend på contact@cosmoroyale.com og lad mig komme med en løsning. 

FRA TASKER TIL GLAS

Håndværket og ambitionen om at forfine detaljerne i luksuriøse produkter har altid været omdrejningspunktet for Gitte Carlend. Tidligere drev hun Carlend Copenhagen, hvor hun designede og solgte eksklusive tasker i eksotiske skind som pyton- og krokodilleskind. Taskerne prydede mange stilsikre kvinder bl.a. kronprinsesse Mary og Dronning Maxima. Carlend Copenhagen blev i 2018 overtaget af investorer og Gitte Carlend koncentrerer sig nu om indretning, borddækning og rådgivning af især iværksættere. 

KONTAKT OS

Har du spørgsmål, kommentarer eller andet, som du vil dele med os, så kontakt os på contact@cosmoroyale.com eller her:

Stay updated!

Tilmeld dig Cosmo Royales nyhedsbrev og få besked,
når der er særlige events, tilbud mm.